Op Stoom! naar een nieuwe baan.

Je hebt besloten dat je op zoek wilt naar een andere baan en/of een andere werkrichting. Je weet wellicht heel goed wat je niet (meer) wilt, maar wat wil je dan wel? Met deze vraag ga je aan de slag in de bijeenkomsten van Op Stoom! Je krijgt zicht op je energie- en stressbronnen, je kwaliteiten, drijfveren etc. Vervolgens zet je onderzoekende stappen richting arbeidsmarkt. Jij kiest de aanpak die voor jou werkt en je zult merken dat zelfs kleine stapjes een groot effect hebben. Waar liggen je kansen? Wat maakt jou enthousiast? Je zoekproces levert niet alleen inzichten en resultaten op, maar ook plezier en voldoening.

                 

Kortom: Op een verfrissende, positieve manier zet je stappen naar meer inzicht en naar nieuwe, concrete kansen op de arbeidsmarkt.. De bijeenkomsten zijn leuk, energiek en interactief.

Solliciteren kan zwaar en teleurstellend zijn. Het is vallen, weer opstaan en jezelf blijven motiveren. Binnen de groep van Op Stoom! wordt dit gemakkelijker. Je merkt dat je het niet alleen doet. De diversiteit van de groep zorgt bovendien voor extra input, inspiratie en interactie. 

               

Houd de agenda op deze website in de gaten voor de nieuwe data. Vragen? In-company? Neem gerust contact met me op.

 

Bart:
“De bijeenkomsten zetten mij aan
tot nadenken over wat ik echt wil,
wie ik ben en wat voor mij belangrijk is.
De thema’s zijn interessant en leren mij
anders naar situaties te kijken.’