Outplacement

Noodgedwongen afscheid nemen van een werksituatie is niet gemakkelijk. Het gaat gepaard met emoties en kan gevolgen hebben voor je (zelf)vertrouwen. Laat dat nu net hetgeen zijn wat je zo hard nodig hebt voor het vinden van een nieuwe baan: (zelf)vertrouwen! Daar werken we aan. 

Outplacement is een combinatie van loopbaancoaching en sollicitatiebegeleiding. Je uiteindelijke doel is immers een nieuwe baan. Dit vraagt meer dan alleen af en toe een brief schrijven. Het traject geeft je inzicht in je kwaliteiten, drijfveren, energiebronnen en in de werkvelden waarin jij het best tot je recht komt. Je leert vaardigheden om pro-actief de arbeidsmarkt te benaderen en om zelfbewust en met overtuiging te solliciteren. 

Ik ben een loopbaancoach met jarenlange ervaring op het snijvlak van organisatie, mens en werk. Daar ligt ook mijn hart. Ik ken de arbeidsmarkt vanuit diverse perspectieven, beschik over een groot netwerk en heb antwoorden op vraagstukken waarmee werkzoekenden worstelen. Hiermee ondersteun ik je doelgericht in je proces. 

Zullen we een keer vrijblijvend kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee?

<< Terug