Loes

Nadat ik zelf een loopbaantraject had doorlopen, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig loopbaancoach met Bloesem Loopbaanontwikkeling. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring in werving & selectie, training en HR en vooral ook de kans om me te specialiseren in datgene waar mijn hart en kracht ligt: mensen helpen om de gewenste stappen vooruit te zetten in hun loopbaan.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar meer werkplezier, ander werk of naar een complete loopbaanswitch. Daarnaast vervul is steeds vaker de rol van sparringpartner voor professionals.  'Activerend stilstaan' noem ik het.  We gaan in gesprek over onderwerpen die op dat moment bij die persoon spelen. Dat varieert bijvoorbeeld van het vinden van een goede aanpak voor kleine dagelijkse problemen tot het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling. 

Waar sta ik voor?
Ik geloof in de kracht van ieder mens. Ik geloof in de kracht van beweging. In mijn begeleiding richt ik me op het opbouwen van (zelf)vertrouwen, (zelf)inzicht en positieve energie.  Mijn stijl van werken is te omschrijven als persoonlijk, pragmatisch, verbindend en positief.  Daarnaast hecht ik in gesprekken veel waarde aan een ontspannen sfeer, wederzijds respect en ruimte voor humor.

Met passie en plezier blijf ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren in het vak. Ik ben gecertificeerd volgens het Keurmerk Register Loopbaanprofessional (Noloc), ik volg vakgerichte opleidingen en trainingen, werk met vakgenoten aan deskundigheidsbevordering, lees vakliteratuur etc.   Verder vind ik het waardevol dat ik voor Noloc als mentor voor collega’s en als assessor in toetsingsprocessen mijn steentje kan bijdragen aan de professionaliteit van de beroepsgroep.

Op de diverse pagina’s van deze website kun je lezen wat anderen over me zeggen. Vertrouw echter vooral op je eigen oordeel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groet, Loes

Enkele klanten:
 
 
       
 
       
  Physitrack® - The world leader in mobile exercise ...
       
 
       
 

Cover - A+O fonds Rijk