Loes

Wie ben ik? 

Loes de Blok

Nadat ik zelf een loopbaantraject had doorlopen, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig loopbaancoach met Bloesem Loopbaanbegeleiding. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring in werving & selectie, training en HR en vooral ook de kans om me te specialiseren in datgene waar mijn hart en kracht ligt: mensen helpen om zelf de gewenste stappen vooruit te zetten naar (meer) geluk en energie in hun werk & loopbaan. 

Ik heb al vele mensen individueel mogen begeleiden naar meer werkplezier, ander werk of naar een complete loopbaanswitch. Daarnaast werk ik in opdracht van organisaties, veelal non-profit organisaties (gemeentes, A&O fondsen, zorg & welzijn, onderwijs etc.). Behalve individuele coaching voor medewerkers bied ik worksops gericht op duurzame inzetbaarheid en in progressiegericht werken/sturen/coachen. 

Met passie en plezier blijf ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren in het vak. Ik ben zowel Noloc als CMI (Register Loopbaanprofessional Niveau B) gecertificeerd en ik vervul met veel plezier de rol van mentor voor collega's binnen de beroepsvereniging. 

Ook voor mezelf streef ik naar plezier en ontwikkeling in mijn werk. Wat mijn werk voor mij betekenisvol maakt, is te zien dat mensen stappen gaan zetten, dat de energie weer gaat stromen, dat er beweging ontstaat. Ieder mens is gemotiveerd, ieder mens heeft kwaliteiten. Soms is alleen even een herijking nodig.

Op de diverse pagina’s van deze website kun je lezen wat anderen over me zeggen. Vertrouw echter vooral op je eigen oordeel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groet, Loes de Blok 
 
Enkele klanten: