Loes

Wie ben ik? 

Loes de Blok

Nadat ik zelf een loopbaantraject had doorlopen, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig loopbaancoach met Bloesem Loopbaanbegeleiding. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring in werving & selectie, training en HR en vooral ook de kans om me te specialiseren in datgene waar mijn hart en kracht ligt: mensen helpen om zelf de gewenste stappen vooruit te zetten naar (meer) geluk en energie in hun werk & loopbaan. 

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar meer werkplezier, ander werk of naar een complete loopbaanswitch. Daarnaast werk ik steeds meer in opdracht van organisaties. Ik ondersteun ze bij mobiliteitsprojecten (coaching en training), individuele coaching en bij het werken aan duurzame inzetbaarheid. 

Met passie en plezier blijf ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren in het vak. Door Noloc ben ik geregistreerd als erkend loopbaanprofessional, door het CMI gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (Niveau B). 

Ook voor mezelf streef ik naar werkgeluk. Wat mijn werk voor mij betekenisvol maakt, is te zien dat mensen stappen gaan zetten, dat de energie weer gaat stromen, dat er beweging ontstaat. Ieder mens is gemotiveerd, ieder mens heeft kwaliteiten. Soms is alleen even een herijking nodig.

 Op de diverse pagina’s van deze website kun je lezen wat anderen over me zeggen. Vertrouw echter vooral op je eigen oordeel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groet, Loes de Blok 
 
Enkele klanten: