Loes

Nadat ik zelf een loopbaantraject had doorlopen, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig loopbaancoach met Bloesem Loopbaanbegeleiding. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring in werving & selectie, training en HR en vooral ook de kans om me te specialiseren in datgene waar mijn hart en kracht ligt: mensen helpen om de gewenste stappen vooruit te zetten in hun loopbaan.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar meer werkplezier, ander werk of naar een complete loopbaanswitch. Daarnaast werk ik in opdracht van organisaties. Ik ondersteun ze bij mobiliteitsprojecten (coaching en training), individuele coaching, interne gespreksvoering, verandercommunicatie en bij het werken aan duurzame inzetbaarheid.

Met passie en plezier blijf ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren in het vak. Ik volg vakgerichte opleidingen en trainingen, ben lid van de beroepsvereniging (Noloc), ik begeleid en train collega loopbaanprofessionals, ik werk met vakgenoten aan onderlinge deskundigheidsbevordering, lees vakliteratuur etc. Door Noloc ben ik geregistreerd als erkend loopbaanprofessional, door CMI gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (Niveau B). Verder beschik ik over een licentie om te werken met de Werkenergieanalyse®.

Waar sta ik voor?
Ik geloof in de kracht van ieder mens. Ik geloof in de kracht van beweging. In mijn begeleiding richt ik me op het opbouwen van (zelf)vertrouwen, (zelf)inzicht en positieve energie.  Mijn stijl van werken is te omschrijven als persoonlijk, pragmatisch, verbindend en positief. Daarnaast hecht ik in gesprekken veel waarde aan een ontspannen sfeer, wederzijds respect en ruimte voor humor.

Een praktische beschrijving van Lotte (leidinggevende in de zorg):
"Ik kwam hier binnen met een grote chaos in mijn hoofd en die heb jij mij helpen structureren.  Door jouw vragen en jouw aanpak kon ik losse flarden een vaste plek geven.  Het is een logisch geheel geworden en zo ben ik stappen gaan zetten.  De gesprekken waren ontspannen en positief.  We hebben zeker ook gelachen."

Op de diverse pagina’s van deze website kun je lezen wat anderen over me zeggen. Vertrouw echter vooral op je eigen oordeel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groet, Loes

 

Enkele klanten:
 
 
 
       
 
       
  Veilig mailen bij VGGM (Zivver) Physitrack® - The world leader in mobile exercise ...
       
 
       
 

Cover - A+O fonds Rijk