OP STOOM!
Blaas je huidige werk nieuw leven in.

Met Op Stoom blaas je je huidige werk nieuw leven in. Op een verfrissende, positieve manier zet je stappen naar meer energie, meer uitdaging en minder stress in je werk. De bijeenkomsten zijn plezierig, energiek en interactief.

Werk verandert, jij verandert. Het is daarom goed om regelmatig bij te sturen. Hoe kan ik meer energiebronnen aanboren? Op welke manier kan ik me blijven ontwikkelen? Welke talenten zou ik nog meer willen benutten? In de hectiek van alledag lukt dit vaak niet, maar binnen Op Stoom krijg je ruimte voor reflecteren, ontdekken en het zetten van concrete stappen. Het boeiende daarbij is dat je het niet alleen doet. De diversiteit van de groep zorgt voor extra input, inspiratie en interactie. 

Binnen de groep ga je aan de slag met je eigen situatie. Je krijgt inzicht in je energie- en stressbronnen, zet je kwaliteiten centraal en belicht je vraagstuk vanuit diverse perspectieven. Jij kiest de aanpak die voor jou werkt en je zult merken dat zelfs kleine stapjes al een groot effect kunnen hebben. 

                 Burgers 

 

Deelname aan OP STOOM helpt je:

  • Inzicht te krijgen in je werksituatie: Wat wil je behouden? Wat wil je uitbouwen? Wat laat je graag los?
  • De aanpak te kiezen die bij jou past.
  • Stappen te zetten naar meer werkplezier en meer energie in je werk.
  • Vaardigheden te ontwikkelen die je helpen om ook op langere termijn bewuster om te gaan met je werk & loopbaan en dus ‘op stoom’ te blijven. 

Houd de agenda op deze website in de gaten voor de nieuwe data. Vragen? In-company? Neem gerust contact met me op.

 

Bart:
“De bijeenkomsten zetten mij aan
tot nadenken over wat ik echt wil,
wie ik ben en wat voor mij belangrijk is.
De thema’s zijn interessant en leren mij
anders naar situaties te kijken.’