Loopbaanadvies A+O fonds Rijk (Subsidieregeling)           

Betekenisvol werk, ontwikkeling en werkplezier van Rijksmedewerkers, nu en in de toekomst.

Ben jij werkzaam bij de Rijksoverheid? Denk je na over je huidige werk. je ontwikkeling en/of over je werk in de toekomst? Zou je hierover wel eens willen sparren met een ervaren loopbaancoach? Check dan op deze pagina of je in aanmerking komt voor de subsidie van het A+O fonds Rijk. Kom je in aanmerking, dan krijg je een loopbaanadviestraject volledig vergoed.  

Als Register Loopbaanprofessional (voorheen CMI) begeleid ik al een aantal jaren Rijksmedewerkers bij vraagstukken over hun werk en loopbaan. Dit doe ik met enthousiasme, bevlogen- en betrokkenheid. Soms gaat het om ontwikkeling binnen de eigen functie en/of organisatie. In andere situaties stappen medewerkers met vertrouwen over naar een andere organisatie of een ander werkveld. De begeleiding die ik hierin bied, is altijd volledig op maat. Je hoeft zeker niet bij je werkgever weg te gaan om aan de slag te gaan met je werk en loopbaan. 

Meer weten? Neem gerust contact met me op. Liever meteen een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek? Je bent van harte welkom!