Loes

Loes

Loes de Blo

Wie ben ik?

Nadat ik zelf een loopbaantraject had doorlopen, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig loopbaancoach met Bloesem Loopbaanbegeleiding. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring in werving & selectie, training en HR en vooral ook de kans om me te specialiseren in datgene waar mijn hart en kracht ligt: mensen helpen om de gewenste stappen vooruit te zetten in hun loopbaan.

 

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar meer werkplezier, ander werk of naar een complete loopbaanswitch. Daarnaast werk ik steeds meer in opdracht van organisaties. Ik ondersteun ze bij mobiliteitsprojecten (coaching en training), individuele coaching en bij het werken aan duurzame inzetbaarheid.

 

Met passie en plezier blijf ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren in het vak. Ik volg opleidingen en trainingen, ben lid van de beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals (Noloc), werk met vakgenoten aan onderlinge deskundigheidsbevordering, lees vakliteratuur etc. Door Noloc ben ik geregistreerd als erkend loopbaanprofessional, door het CMI gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (Niveau B). Verder beschik ik over een licentie om te werken met de werkenergieanalyse©.

 

Waar sta ik voor?

Ik geloof in de kracht van ieder mens. Ik geloof in de kracht van beweging. In mijn begeleiding richt ik me op het opbouwen van (zelf)vertrouwen, (zelf)inzicht en positieve energie.  Mijn stijl van werken is te omschrijven als persoonlijk, pragmatisch, verbindend en positief. Daarnaast hecht ik in gesprekken veel waarde aan een ontspannen sfeer, wederzijds respect en ruimte voor humor.

 

Op de diverse pagina’s van deze website kun je lezen wat anderen over me zeggen. Vertrouw echter vooral op je eigen oordeel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

 

 

Hartelijke groet, Loes de Blok