Werkwijze in loopbaancoaching en -training

Leren en ontwikkelen: een proces

Denk eens terug aan dingen die je hebt geleerd in je leven, aan vaardigheden die je hebt ontwikkeld en vooral aan dingen die je hebt gedaan waarvan je dacht dat je ze nooit zou durven. Kleine dingen, grote dingen.

Heb je een lijstje verzameld? Bedenk dan eens hoe je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen? Kon je het ineens of ging het in stapjes? Deed je het alleen of heeft iemand je erbij geholpen? 
Leren en ontwikkelen: het is een proces. Een proces dat niet vanzelf gaat. Een proces dat mij als mens, coach en trainer ongelooflijk boeit. Het begint met een wens en wordt pas succesvol door beweging.

Het is mijn werk om jou, op een positieve en opbouwende manier, te ondersteunen in dit proces. Zowel in coaching als in training zorg ik voor een context waarin jij je vrij, gestimuleerd en uitgedaagd voelt om jezelf te ontwikkelen. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar ik help je te ontdekken wat je zelf wilt en gaat doen. Vanuit vertrouwen zet jij de stappen die je zelf hebt gekozen. 

Vanuit bezinning via beweging naar bloei!

Organisaties

Met mijn kennis en ervaring help ik ook organisaties en leidinggevenden om vorm te geven aan een ontwikkelingsgerichte omgeving. Een omgeving waarin medewerkers als vanzelf en met vertrouwen de regie pakken over hun werk en loopbaan.
Het is mijn wens dat steeds meer organisaties gaan werken aan een context waarin ruimte is voor leren, waarin 'fouten' verder brengen en waar ontwikkeling als vanzelfsprekend wordt gezien. Alleen dan blijven mensen in beweging met als resultaat: betekenisvolle loopbaankeuzes, werkplezier, duurzame inzetbaarheid, nieuwe banen, continue professionele en persoonlijke ontwikkeling, prettige samenwerking, effectieve aansturing etc.

Bezinning- beweging – bloei!