OP STOOM!

Bijna 5 jaar lang heb ik interactieve bijeenkomsten georganiseerd voor werkzoekenden: Sollicitatiemaatjes. De formule van deze bijeenkomsten bleek heel goed te werken. Mensen kregen weer energie en inspiratie, ze ondersteunden elkaar, ontwikkelden zich en zetten belangrijke stappen op de arbeidsmarkt. Het was een fijne periode waarin mooie ontmoetingen plaatsvonden en waarin mensen op eigen kracht verder zijn gegaan.

 

Nadat de arbeidsmarkt aantrok, bleken de bijeenkomsten minder noodzakelijk. Op 5 juli 2017 heb ik daarom een punt achter Sollicitatiemaatjes gezet. Een afsluiting, maar ook het begin van iets nieuws, want ik wist zeker dat ik met deze formule graag ook op een andere manier wilde doorgaan. Dat doe ik nu met OP STOOM!, een programma voor werkenden van alle leeftijden, uit alle branches.

 

Ben jij OP STOOM in je loopbaan? 

 

OP STOOM is een gevarieerd groepsprogramma waarin je doelbewust aan de slag gaat met je eigen werk en loopbaan. Positieve energie, eigen inbreng en onderlinge uitwisseling vormen belangrijke pijlers.

 

Wil je meer weten? Bekijk dan deze flyer: Informatie programma ‘Op Stoom’ via Bloesem Loopbaanbegeleiding.  

 

“De bijeenkomsten zetten mij aan
tot nadenken over wat ik echt wil,
wie ik ben en wat voor mij belangrijk is.
De thema’s zijn interessant en leren mij
anders naar situaties te kijken.’