Workshops & training

Waarom werk ik graag met groepen? 
Omdat werken met groepen dynamisch, interactief en ook nog eens heel leuk is.
In groepsbijeenkomsten bied ik een combinatie van theorie, praktijk en onderlinge uitwisseling. Dit geeft meerwaarde en het versnelt je leerproces. Hoe fijn is het om herkenning te vinden bij anderen, van betekenis te zijn voor elkaar en extra input te krijgen? De veilige, ontspannen sfeer binnen de groep biedt je alle gelegenheid om op jouw manier vorm te geven aan jouw proces. Er is ruimte voor humor en voor eigen inbreng.

Ook in groepstrajecten bied ik maatwerk. De insteek is praktisch: de nadruk ligt op DOEN. Vooruitgang vraagt om beweging. 

Tijdens alle bijeenkomsten neemt je vertrouwen toe, zet je de nodige stappen en na afloop kun je zelfstandig verder. Mocht je vragen hebben of de behoefte aan sparren, dan kun je altijd nog bij mij terecht en vaak ook bij andere deelnemers.

Ik werk in-company (op aanvraag) en ik bied workshops en programma's aan met open inschrijving (zie agenda op deze website).

De locatie? Ik werk óf op locatie bij mijn opdrachtgever óf in de ruime, lichte Spijkerzaal van de Eusebiusbuitensingel. Soms kies ik voor bijzondere locaties in/rond Arnhem, zoals Burgers' Zoo.

Mijn favoriet is het unieke programma Op Stoom!, gebaseerd op de kracht van progressiegericht coachen. Ik bied dit programma in de volgende twee varianten aan: 

 

                                    

 

Verder verzorg ik workshops en trainingen op het gebied van sollicitatievaardigheden (LinkedIn, cv, netwerken etc.). 

Liever individuele begeleiding of interesse in de Werkenergieanalyse®? Daarvoor verwijs ik je graag naar de pagina’s van COACHING