Ontwikkeladvies45+

Voor werkenden en zzp'ers van 45 jaar en ouder bestaat momenteel de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de diensten van een loopbaanadviseur.  Voorwaarde is dat je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent, niet door ziekte bent uitgevallen en geen gebruik maakt van een ontslag/reorganisatie regeling.

Ook bij Bloesem Loopbaanbegeleiding kun je terecht voor persoonlijke gesprekken in het kader het Ontwikkeladvies45+. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een afspraak te maken. Deelname is vrijwillig en je bepaalt zelf óf en in hoeverre je hierover met je leidinggevende/werkgever spreekt.

In 3 gesprekken van 1,5 uur gaan we in op de voor jou belangrijke onderwerpen met betrekking tot werk, inzetbaarheid en je professionele toekomst. Je kunt hierbij denken aan persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen. Wat kun je doen om op een prettige manier tot aan je pensioen door te werken? Heb je daar wel eens goed bij stil gestaan? Ik ga graag met je in gesprek om zo tot een plan van aanpak voor je te komen.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op. 

Aangezien ik zowel Noloc als CMI gecertificeerd ben, voldoe ik aan alle eisen.