NL leert door: gratis ontwikkeladvies voor iedereen

Wat fijn! Na het succes van vorig jaar komt nu iedereen in aanmerking voor het Ontwikkeladvies: een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van SZW.  Deze regeling biedt je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de dienstverlening van een gekwalificeerde loopbaancoach. Iedereen van 18 jaar of ouder die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt (BSN) en de AOW-leeftijd nog niet heeft bereikt, mag meedoen. Werkenden, niet-werkenden, zzp'ers, flexwerkers etc. 

Ook bij Bloesem Loopbaanbegeleiding kun je terecht voor persoonlijke gesprekken in het kader het Ontwikkeladvies. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een afspraak met me te maken. Ik regel de aanvraag en de administratie. We starten met een digitale arbeidsmarktscan die je inzicht geeft in jouw persoonlijke arbeidsmarkperspectief.

Vervolgens geven we in 3 gesprekken van 1,5 uur (online of persoonlijk) verdieping aan de voor jou belangrijke onderwerpen met betrekking tot je werk, inzetbaarheid en professionele toekomst. Je kunt hierbij denken aan kwaliteiten, kennis, drijfveren, behoeften, vragen, zorgen en kansen. Wat kun je doen om je kansen op de arbeidsmarkt en je duurzame inzetbaarheid te vergroten? Heb je daar wel eens goed bij stil gestaan? Ik ga hierover graag met je in gesprek, zodat jij tot een persoonlijk plan van aanpak kunt komen met concrete acties voor de korte en/of de lange termijn.

Bij het vorige ontwikkeladvies heb ik, ruim voor de einddatum, mensen teleur moeten stellen, omdat de subsidiepot een maximum kende. Ook nu is er een maximum ingesteld, dus wil je in aanmerking komen, dan is het goed om je op tijd aan te melden.

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan.

Aangezien ik zowel Noloc als CMI gecertificeerd ben, voldoe ik aan alle eisen.

Voor informatie van het ministerie klik hier.