Energiebalans - Balans Werk & Privé

Goed zijn in je werk.  Plezier hebben in je werk.  Een goede werkgever.  Fijne collega’s…..
Het betekent allemaal niet automatisch dat het ook goed gesteld is met jouw energie of met jouw balans tussen werk & privé.

Soms heb je zo veel verschillende taken,  zowel zakelijk als privé,  dat het lastig is om alle ballen hoog te houden.  Je wilt alles goed doen,  je wilt het liefst alles zelf doen en heel graag zou je ook nog ergens een beetje tijd voor jezelf vinden.  Je wilt de energie weer voelen stromen,  maar hoe pak je dat aan?

Of misschien is het bij jou wel net andersom.  Je zou graag meer uitgedaagd willen worden,  meer activiteiten willen hebben.  Sinds het uitbreken van Corona werk je misschien thuis en mis je de mensen om je heen,  de reuring,  de contacten.

Vele situaties kunnen leiden tot verminderde energie en,  juist als de energie wegebt,  is het vaak lastig om daar in je eentje verbetering in aan te brengen.

Ik ondersteun je graag.  Jouw vraag en jouw situatie vormen in onze gesprekken het uitgangspunt.  Je brengt in kaart waar de energie lekt,  wanneer je energie toeneemt,  wat je zou willen veranderen en hoe je dat wilt aanpakken.  Sommige dingen zijn niet te veranderen.  We zoeken in onze gesprekken dan ook bewust naar de mogelijkheden die je wél hebt.  Daarmee ga je stap voor stap aan de slag.  Er wordt veel geschreven over werkgeluk,   bevlogenheid etc.  Dit legt de lat soms hoog.  Ik geloof niet in het streven naar het ultieme.  Ik help jou heel concreet uit te vinden wat voor jou werkt in jouw persoonlijke situatie.  Zo zet jij stappen vooruit naar meer energie,  meer (werk)plezier en minder stress.

 

<< Terug